Prison Break Sezonul 2 Episodul 7 Buried Online Subtitrat – Prison Break Sezonul 2 Episodul 7 Buried Online Subtitrat – Serialul prezinta povestea intriganta a lui Michael Scofield, interpretat de seducatorul Wentworth Miller, care însceneaza jaful unei banci pentru a ajunge în aceeasi închisoare în care se afla fratele sau mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Asteptându-si rândul pentru scaunul electric dupa condamnarea în cazul unei crime pe care nu a comis-o, Lincoln se trezeste coleg de închisoare cu fratele lui, în penitenciarul Fox River. Michael pune în aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare pentru el si fratele sau. Povestea se complica atunci când la mijloc intervin interese financiare si politice, dar si conspiratii guvernamentale

Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Presedintei SUA si încarcerat în închisoarea Fox River, în asteptarea executarii sentintei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însa convins ca Lincoln este nevinovat si se hotaraste sa îl salveze.
Întocmeste un plan ingenios de evadare si, pentru a putea patrunde în închisoare, îsi însceneaza propria arestare: simuleaza jefuirea unei banci, iar la proces pledeaza vinovat. Odata condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maxima securitate Fox River, unde se afla si Lincoln.
Aici începe sa îsi puna în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care si l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul sa decurga perfect, are însa nevoie de cooperarea câtorva detinuti, criminali periculosi, pe care trebuie sa îi atraga de partea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

:( :>) (f) 8-) :(( :? :p ;-( b-( =)) :) :-# (o) x( :* more »